Hvad siger kunderne

Hvad siger vores kunder på facebook?

Her er et skønt udsnit fra vores facebook side

5 * ud af 5 – 12/10-17
Super service!
Havde der været flere stjerner at give, så havde de fået det. Jørgen er åben over for ønsker og gør hvad han kan for at hjælpe, hvis problemer opstår. Jeg fik hjælp forbindelse med et visum billede til New Zealand.
Jeg vil give mine bedste anbefalinger.

5 * ud af 5 – 11/08-17
Fik i dag taget pasfoto af vores lille dreng på 10 uger. Jeg oplevede en super service med ikke at skulle vente, da baby var træt, megen venlighed og imødekommenhed. Jeg lånte deres utrolig fine toilet til baby, hvor der var fint puslebord, stort guldspejl og duftende lavendelhåndsæbe. Simpelthen så fint og lækkert. Kan kun anbefale denne fotograf og synes de skal roses for deres megen venlighed, professionalisme, deres fine billeder samt deres fine toilet.

5 * ud af 5 – 23/05-17
Great and reliable service with reasonable prices for passport photos and professional headshots. Also excellent conversation with Thomas. I would highly recommend their work to others.

5 * ud af 5 – 20/04-17
Fantastisk service og hurtig levering. Jeg er vild med billederne, som får mig til at føle mig som en moviestar. Kan varmt anbefale Lorentsen til alle, der har brug for professionelle billeder.

5 * ud af 5 – 13/06-16
Måske byens billigste pasfoto, fantastisk service og meget hurtig ekspedition!
Kan klart anbefales!

5 * ud af 5 – 02/03-16
Hvis I mangler et billede er Lorentsen et godt professionelt og billigt alternativ til de store kæder

5 * ud af 5 – 02/06-16
Jeg fik taget nogle virkelig fine billeder til min kæreste . Og hele sessionen var så behagelig og sjov. De formåede at skabe en hyggelig og tryg stemningIkke sidste gang jeg får taget mine billeder her

5 * ud af 5 – 08/06-16
Jeg fik lavet pasbilleder på under 5 minutter og til den absolut laveste pris i Aarhus!

4 * ud af 5 – 30/05-15
Jeg er blevet fotograferet her 2 gange og fik i går taget et nyt billede. Dejligt, at Lorentsen gav sig tid til den gode kvalitet, også selvom det “kun” var et pasbillede. Her ligner jeg ikke et skræmt dådyr, der er fanget i en lyskegle sent om aftenen

5 * ud af 5 – 13/12-14
Super oplevelse

5 * ud af 5 – 14/02-14
Fremragende service. Flotte billeder, en rigtig god oplevelse!!

5 * ud af 5 – 18/01-12
Tager nogle fine billeder af vores guldklump;-)

Scroll to Top